Monday, August 23, 2010

Blog masakan pulak...

Bulan ramadhan ni saya selalu mencuba pelbagai masakan...tapi bila nak buat semula dah tak tahu letak kat mana resepi tu ( nak print, printer kami dah lama habis ink)...jadi saya buat blog ni supaya resepi2 saya tu tak hilang...ada tersimpan dalam blog ni...lagipun dapatlah saya berkongsi pelbagai hidangan dgn rakan diluar sana...

Nak tengok blog saya tu...klik di sini...tapi belum touch up lagi...


3 comments:

  1. copy paste ke word leh gak....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ada jugak 1 fail resepi yg sy save kat words...ni saja nak share resepi dgn org lain

    ReplyDelete